Jalgrattakärud

Rattasõit on keskkonnasõbralik ning tervislik liiklemisviis. Samuti on see üks perekondlike ühistegevuste ja liikumisharjumuse loomise võimalusi, mida saab praktiseerima hakata juba üsna väikeste lastega. Olgu see siis igahommikune sõit lasteaeda, sportlik jalgrattamatk või kiire poeskäik. Jalgratas pakub vabadust valida meeldivaim ja kiireim teekond, sõltumata ühistranspordist või autoteedest. Tänu jalgrattakärudele pole ka poekottide, pagasi või laste transport enam jalgratta kui transpordivahendi piiranguks.
Pere kõige pisematele, kes pole veel iseseisvaks sõitmiseks valmis, on jalgrattakärud ideaalseks lahenduseks. Need võimaldavad vanematel jagada lapsega rattasõidu rõõmu, seiklustunnet ja anda eeskuju liikumisharjumuse tekkimiseks. Jalgrattakärusid on enamasti võimalik kasutada ka jalutuskärudena, andes nii mitmekülgsemaid võimalusi liikumiseks ning vältides vajadust mitme erineva toote järele. Olles piisavalt mahukad, pakuvad jalgrattahaagised mugavat võimalust mitme lapse või ka poekottide ja spordivarustuse transportimiseks.
Baltbaby e-poest leiad kvaliteetsed Thule jalgrattakärud ning juurdekuuluva lisavarustuse - beebisisud, organisaatorid, käsipidurid, suusad, katted ja vihmakiled.

Kuvamisviis Grid Nimekiri

Items 13-24 of 24

Määra kahanevas suunas
Page
lehel
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.