Connetix magnetklotsid

Connetix tuli turule esmalt 62-osalise Rainbow stardipakiga ning järjest on lisandunud sellele eksklusiivseid tooteid. 2021.aastal tutvustas Connetix ainulaadset pastellsarja, mis on kaheksas kaunis pastelses värvitoonis. Lisaks erinevatele plaatidele on Connetixi magnetklotside sarjas ka detailid palliradade ehitamiseks. Ehita lühike või pikk, lihtne või keerukas pallirada ning lase pallid veerema.


Parim vahend avatud mänguks igale vanusele Avatud mäng (open-ended play) on mängimisviis, mis julgustab lapsi kasutama oma kujutlusvõimet, ideid ja loovust. Avatud mängul ei ole lõppu, reegleid, õiget ega valet viisi mängimiseks ning juhiseid. Sellest lähtuvalt arendab see mänguviis loovust ja kujutlusvõimet. Connetix magnetklotsid on just taoliseks mänguks ideaalsed. Laps saab lasta kujutlusvõimel lennata, konstrueerida just sellise maailma, mis parasjagu pähe tuleb.


Magnetklotsidega on võimalik ehitada 2D ja 3D kujundeid. Detailid on suured, et ehitamine oleks kiire ning laps ei tüdineks ära enne ehituse valmimist. Connetix magnetklotside kasutusaeg on väga pikk ja mänguruum lai. Nendega mängivad hea meelega nii väikesed kui suuremad lapsed aga ka täiskasvanud. See annab võimaluse kogu perega koos lõbusalt aega veeta.


Baltbaby valikus on erinevaid magnetklotside komplekte. Peres kus lapsi on kasvamas rohkem, sobib hästi Connetix Mega Pack. See Rainbow sarja komplekt koosneb 212st detailist, mis ehitada ülisuuri losse, torne, maju jne. Suuremad plaadid võimaldavad ehitada majadele katuseid ning lagesid ja põrandaid. Lisaks erinevatele ehitistele on loodud ka autode konstrueerimise stardipakk. Palliradade komplekti lisaväärtuseks on kindlasti kausike, kuhu pallid raja lõpus jooksevad. Nii ei pea värvilisi palle hiljem diivani alt otsima.


Magnetklotsid on mugavad haarata ning hea suurusega, mis teeb nende koristamise põrandalt samuti mänguliseks.


Austraalia brändi Connetix magnetklotsid on toodetud Hiinas ning kvaliteet ja turvalisus tootmisel on ülioluline. Connetix magnetklotse jätkub mängimiseks mitmeteks aastateks- need on väga vastupidavad. Detailid on toodetud antitoksilisest ning toiduainete hoiustamiseks sobilikust plastikust, mis on plii ja ftalaadivabad. Kõik plaadid on täiendava ohutuse tagamiseks tihendatud ja needitud.


Connetix on sõltuvust tekitav- kes kord on juba selle brändi toodetega kokku puutunud soovivad ikka ja veel lisakomplekte soetada. Võib juhtuda, et isegi Mega Pack komplektist jääb väheks ühel hetkel. Magnetklotsid on väga hea kingiidee, mida ise oma lapsele kinkida või lasta külalistel tuua. Kuna aga Connetix magnetklotside komplektid on päris kallid, siis on võimalus paluda sünnipäevakülalistel lasta kinkida lapsele Baltbaby poe kinkekaart ning nende eest ise soetada sobiv või parasjagu puudu olev vahva kingitus.