Kärude tüübid - mida valida?
Vankrikomplekt

Vankrikomplektidel on kaasas vankrikorv. Kui laps on just sündinud või kohe sündimas, siis vankrikomplekt on see, mis vajad


Jalutuskäru

Kui jalutuskäru saab ühendada turvatooliga või seljatuge saab lasta täiesti tasaseks, siis sobib jalutuskäru alates sünnist. Kui ei, siis tavaliselt saab kasutada alates kuuendast kuust, kui laps istub ning hoiab kaela.


Kergkäru/reisikäru

Kui juba mõtled, kui keeruline järgmisele reisisele kaasa võtta enda olemasolev vanker, siis on õige aeg mõelda reisikärule.

Paljudel reisikärudel on samad funktsioonid - tõeline minimalistide unistus. Osad reisikärud sobivad ka igapäevaseks kasutamiseks.


Kolmerattaline käru

Kui oled aktiivne lapsevanem, siis suurimad puudused neljarattalisel kärul on kehvem manööverdamine. Kolmerattaline käru muudab kõik.


Sportkäru

Pole vahet, kas oled maratonijooksja või soovid jätkata jalutamas käimist. Selleks pole ühtegi põhjust, miks mitte seda jätkata spordikäruga koos oma lapsega.

Kui oled lapsevanem on väga oluline füüsiline vorm. Nüüd naudi värsket õhku ning tee, mis sulle meeldib.


Kahelapse vankrid

Kui sul on juba üks laps ning ootad teist, siis tekivad küsimused, kuidas nende mõlemaga liigelda? Selleks on kahelapse käru, mis on mõeldud, kui sul on 2 (või enam) sarnase vanusega last.


Ja muideks, osasid kärusid saab ka kasutada lisapanipaigana, kui lähed linna peale ühe lapsega.